Elkonstruktör

Vi expanderar och söker fler härliga kollegor!

 

Är du elkonstruktör och vill jobba på ett spännande bolag som ständigt utvecklas för att möta kundernas krav men också för att utveckla och inspirera sina medarbetare?
Vi söker nu en kompetent, kommunikativ, social och driven elkonstruktör som är stationerad antingen i Stockholm, Uppsala eller Norrköping.

Som elkonstruktör hos oss kommer du vara en del av ett härligt team där du möts av ett varierande och självständigt arbete. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens som trivs med att arbeta både självständigt och i samverkan med kunder och leverantörer.

Genom att handplocka personal med hög teknisk och social kompetens har Start-Up vuxit till drygt 70 anställda. Det gör oss till ett av Sveriges större konsultbolag inom energi. Vi har huvuddelen av sina uppdrag i Sverige men utför även uppdrag utomlands, i alla världsdelar.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består bland annat av Elkonstruktion av nya kraft- och processanläggningar, såväl om- som tillbyggnadsprojekt innehållande både skåpskonstruktion och anläggningskonstruktion samt tekniskt stöd och kompetens gentemot kund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av dimensionering, selektivitetsberäkningar och framtagning av kanalisation för framtagna elkonstruktioner.

I elkonstruktionsgruppen utförs t.ex. följande arbetsuppgifter:
- elkonstruktionsframtagning i fastprisprojekt där vi levererar färdiga automationsskåp för nya eller modifierade anläggningar
- resursförstärkning i kundens organisation
- omkonstruktioner av el utrustning i samband med underhållsåtgärder på anläggningen

Vi är helt inriktade på processnära elkonstruktion och arbetar inte med fastighetsrelaterad elkonstruktion.

Kravprofil:

  • Du har minst 3 års erfarenhet som elkonstruktör för produktionsverksamhet såsom energi, process eller tillverkningsindustri.
  • Du är van att arbeta med ett eller flera av verktygen Elmaster, Elprocad, Eplan eller liknande
  • Du behärskar svenska i tal & skrift
  • Du innehar B-körkort

Meriterande:

  • Högskoleutbildning inom elkonstruktion
  • Engelska i tal & skrift
  • Möjlighet att arbeta på annan ort under kortare eller längre perioder
  • Erfarenhet från ledande roll som delprojektledare eller liknande inom projekt med elkonstruktion är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet som elektriker/elinstallatör
  • Erfarenhet inom selektivberäkning och dimensionering är meriterande.

Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda är det här arbetsplatsen för dig. Är du en energisk och driven person som vill utvecklas så är det din ambition, kompetens och dina resultat som formar din roll här på Start-Up.

Förutom härliga kollegor och inspirerande arbete så får du generöst friskvårdsbidrag, personalaktiviteter både i Sverige och utomlands, goda utvecklingsmöjligheter och en arbetsgivare som anpassar sig efter dina privata och professionella behov och gör sitt yttersta för att du ska trivas.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mats Johansson
Gruppchef Elkonstruktion

mats.johansson@start-up.se