Jobbahososs
Jobbahososs

Projektledning

Våra projektledare har många års erfarenhet av att själva arbeta på anläggningar och är därför väl insatta i både ny och äldre teknik och hur arbetet fungerar.

De är engagerade och riktigt duktiga inom sitt område och har även en grundläggande kompetens inom alla våra affärsområden. Resultatet blir en person med spetskompetens som enkelt ser vilka övriga resurser som behövs. Projektledarna kan själva, vid behov, bemanna projekten med kollegor från Start-Up.

Vi har möjlighet att hjälpa er med projektledning inom var och ett av våra fem affärsområden Automation, Konstruktion, Process, Power och Styr & Regler.

Det är kompetenta medarbetare och korta beslutsvägar i företaget, som gör oss handlingskraftiga då vi tar oss an uppdrag hos dig. Något som vi vet uppskattas hos våra kunder.

Start-Up:s löfte till dig som kund är tillförlitlighet, leveranssäkerhet och väl dokumenterade resultat.

Kontaktperson

Mats Hemsida 900X900 Img 2969 2

Mats Johnson

Vice VD

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss eller kika förbi på en kopp kaffe, vare sig du är kund hos oss idag eller bara nyfiken på vad vi gör. Vi lyssnar gärna på dina utmaningar och visar hur ett samarbete med oss kan se ut.