Omoss
Omoss

Om oss

Start-Up är ett väl etablerat konsultbolag inom energi- och industribranschen. Sedan 1995 då företaget grundades har vi alltid strävat efter att utvecklas och hitta nya lösningar på våra kunders behov.

Från början var Start-Up:s specialitet driftsättning av energianläggningar, vilket gav oss vårt namn. Redan de första åren fick vi kunder som ABB, Alstom, E.ON, Fortum och Siemens. Men våra kunders behov har idag lett oss fram till fem affärsområden, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument, vilket gör oss unika i branschen.

På Start-Up är våra medarbetare det viktigaste vi har. Vi handplockar personer som har en hög teknisk kompetens, ett problemlösningsfokus och en stor arbetsglädje. Resultatet av detta är att vi känner oss fullkomligt trygga med våra medarbetare och vet att de levererar till 100% hos våra kunder.


Äldre och ny kompetens, båda behövs

Till skillnad från den svenska energibranschen som helhet, har våra medarbetare en jämn åldersfördelning från 50-, till 90-talister. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda våra kunder expertis från så väl äldre analog teknik som den nyaste digitala.


Utbildningar

Våra medarbetare utbildas fortlöpande i de senaste teknikerna och får en ständig utveckling genom att de är med i olika projekt. Vi arrangerar även själva utbildningar åt våra kunder då Start-up ansvarar för idriftsättning av en ny anläggning och sedan ska lämna över till kundens personal.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco